Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το ξεχωριστό μήνυμα του Mane μετά την επιστροφή του στο Melwood

Το ξεχωριστό μήνυμα του Mane μετά την επιστροφή του στο Melwood

Ο Sadio Mane επέστρεψε στην Liverpool μετά τη νίκη του τίτλου ως Αφρικανός Παίκτης του 2019, την Τρίτη το απόγευμα, αλλά σχεδιάζει να επιστρέψει στη Σενεγάλη μόλις υπάρξει χρόνος στο πρόγραμμα.

Οι Κόκκινοι σχεδίαζαν να αφήσουν τον επιθετικό να πάει πίσω στην πατρίδα του απευθείας από την τελετή στην Αίγυπτο ως αναγνώριση της υποστήριξης που πολλοί στη χώρα του τον είχαν δώσει για να πάρει την διάκριση αυτή.

Ωστόσο, καταστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχο του ίδιου του και του συλλόγου σήμαινε ότι δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει το ταξιδι αυτό και θα το κάνει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Mane είπε στο Liverpoolfc.com, όταν επέστρεψε στο Merseyside: «Είμαι βέβαια πολύ χαρούμενος και περήφανος που κέρδισα αυτό το βραβείο και θέλω να το αφιερώσω σε όλους όσους με βοήθησαν απ’την αρχή της καριέρας μου.

«Ήταν το σχέδιό μου να πάω πρώτα στη Σενεγάλη για να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της χώρας μου και να τους αναγνωρίσω για όλα όσα έδωσαν στην καριέρα μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω το ταξίδι.

«Τώρα έχουμε ένα μεγάλο αγώνα ενάντια της Tottenham αυτό το Σαββατοκύριακο στο οποίο πρέπει να επικεντρωθώ και να είμαι έτοιμος, αλλά είναι αλήθεια ότι είμαι απογοητευμένος πως δεν μπορώ να επιστρέψω στην πατριδα μου για να πω ευχαριστώ,εξαιτίας κάποιων προβλημάτων πέρα ​​από τον έλεγχό μας.

«Έτσι, θα επιστρέψω στη Σενεγάλη το συντομότερο δυνατό επειδή είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα – δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έκαναν όλοι για μένα, όλοι όσοι πίστεψαν σε μένα και σε όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο».

Ακόμη μια εξαιρετική σεζόν διανύει ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com